Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos UD Juventud Gatitos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Fernández speelt de bal door. Gilbert is nu in balbezit. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto haalt uit met een fantastische trap. Bier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hagges rent richting de bal. Fernández rent richting de bal. Borrel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borrel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fernández probeert de bal met de borst te controleren. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández onderschept slim de pass. Hagges verovert de bal door een tackle van achteren. Hagges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Juventud Gatitos 1:0

27e minuut.
Lean is nu in balbezit. Lean passt de bal met de wreef. Hagges rent richting de bal. Hagges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Juventud Gatitos 2:0

30e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal in één keer door. Gustavino heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lafuente met een snelle inworp. Hagges rent richting de bal. Hagges speelt de bal door. Delgadillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borrel rent richting de bal. Borrel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Juventud Gatitos 3:0

41e minuut.
Delgadillo trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Brown de bal. Hagges met een sublieme pass. Borrel rent richting de bal. Borrel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges onderschept slim de pass. Hagges probeert naar een medespeler te passen. Borrel is nu in balbezit. Borrel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UD 46%, Juventud Gatitos 54%.
Magos UD - Juventud Gatitos 3:0

51e minuut.
Lafuente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean geeft een hoge lob. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Escoto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Glody komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown geeft de bal voor. Hagges probeert de bal aan de voet te houden. Glody rent richting de bal. Glody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vasquez rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Glody is nu in balbezit. Glody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Glody de bal. Valenzuela rent richting de bal. Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Glody haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UD - Juventud Gatitos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UD 57%, Juventud Gatitos 43%.
Magos UD - Juventud Gatitos 3:1