Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roka F.C Águilas Infantiles
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.9
solid Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Sáenz met een snelle inworp. Becerra is nu in balbezit. Hassell verovert de bal door een tackle van achteren. Hassell geeft de bal voor. Kawas bokst de bal weg. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 1:0

7e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Portuguéz is nu in balbezit. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kristoffersen onderschept slim de pass. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell speelt de bal door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chunsa probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hassell rent richting de bal. Hassell passt de bal met de wreef. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Serra met een harde bal richting middenveld. Hassell kopt de bal weg. Klungelig pakt Kristoffersen de bal. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chunsa rent richting de bal. Luque schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chunsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hassell wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Serra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Portuguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell is nu in balbezit. Hassell passt de bal met de wreef. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Kawas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aranda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 2:0

25e minuut.
Serra geeft een hoge lob. Inworp. Sáenz met de inworp. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel. Kawas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Serra geeft een lange en hoge pass. Simon kopt de bal weg. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Puertas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Zapatero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simon met een snelle inworp. Becerra is nu in balbezit. Becerra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell speelt de bal door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Kawas trapt de bal weg. Aranda kopt de bal weg. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 3:0

42e minuut.
Qingshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia onderschept slim de pass. Valdivia speelt de bal door. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kristoffersen geeft een lange en hoge pass. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Serra probeert de bal aan de voet te houden. Kawas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 34%, Águilas Infantiles 66%.
Roka F.C - Águilas Infantiles 4:0

48e minuut.
Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel geeft een lange en hoge pass. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Kawas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 5:0

57e minuut.
Chunsa onderschept slim de pass. Kawas probeert naar een medespeler te passen. Hassell kopt de bal weg. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 6:0

59e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen rent richting de bal. Aguilar rent richting de bal. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kristoffersen is nu in balbezit. Chunsa rent richting de bal. Klungelig pakt Kristoffersen de bal. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Kawas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel. Kawas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Portuguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell verovert de bal door een tackle van achteren. Hassell geeft de bal voor. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Kawas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Gedó kopt de bal weg. Daar is Luque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 7:0

73e minuut.
Kristoffersen passt de bal in één keer door. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Chunsa met een sublieme pass. Vindel is nu in balbezit. Kristoffersen onderschept slim de pass. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 8:0

85e minuut.
Hassell passt de bal in één keer door. Inworp. Portuguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Águilas Infantiles 9:0

90e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell passt de bal zonder na te denken. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Kawas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 23%, Águilas Infantiles 77%.
Roka F.C - Águilas Infantiles 9:0