Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roka F.C Magos UD
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 18.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Kristoffersen geeft de bal voor. Lanuza is nu in balbezit. Chunsa is nu in balbezit. Lanuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kristoffersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pârvulescu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Chunsa rent richting de bal. Sandí rent richting de bal. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Bier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Magos UD 1:0

19e minuut.
Loria probeert naar een medespeler te passen. Lanuza probeert de bal met de borst te controleren. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Bier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Magos UD 2:0

20e minuut.
Lanuza verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu is nu in balbezit. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Magos UD 3:0

24e minuut.
Sáenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu geeft de bal voor. Lanuza heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Magos UD 4:0

37e minuut.
Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges draait met de bal, schiet en ... Puertas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 31%, Magos UD 69%.
Roka F.C - Magos UD 4:0

50e minuut.
Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell met een sublieme pass. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vasquez rent richting de bal. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa passt de bal met de wreef. Lanuza rent richting de bal. Lanuza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mesén geeft een lange en hoge pass. Botto heeft problemen om de bal te vangen. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell verovert de bal door een tackle van achteren. Hassell geeft een lange en hoge pass. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Pârvulescu de bal onder controle te krijgen. Mesén is nu in balbezit. Loria maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Loria naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Gedó verovert de bal door een tackle van achteren. Gedó probeert naar een medespeler te passen. Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gustavino rent richting de bal. Pârvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu onderschept slim de pass. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Magos UD 5:0

83e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu probeert naar een medespeler te passen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. Bier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 23%, Magos UD 77%.
Roka F.C - Magos UD 5:0