Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Xolotlan Pexfort F.C
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 21.3
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cayasso passt de bal met de wreef. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal passt de bal zonder na te denken. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Pexfort F.C 1:0

9e minuut.
de Raedt heeft problemen om de bal te vangen. de Raedt passt de bal in één keer door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Pexfort F.C 2:0

13e minuut.
Valeriano is nu in balbezit. Valeriano passt de bal zonder na te denken. Borge bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Pexfort F.C 3:0

14e minuut.
Urbina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bulnes komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Valeriano met een sublieme pass. de Raedt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Raedt passt de bal zonder na te denken. Bulnes rent richting de bal. Bulnes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Bulnes rent richting de bal. Bulnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Pexfort F.C 4:0

40e minuut.
Quintero passt de bal met de wreef. Dubon is nu in balbezit. Calero onderschept slim de pass. Bulnes rent richting de bal. Bulnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luque rent richting de bal. Luque passt de bal met de wreef. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes is nu in balbezit. Bulnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal zonder na te denken. Moya is nu in balbezit. Bulnes rent richting de bal. Bulnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Borge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Xolotlan 36%, Pexfort F.C 64%.
Athletic Xolotlan - Pexfort F.C 4:0

50e minuut.
Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadet is nu in balbezit. Kadet geeft de bal voor. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Borge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Parraguéz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Portuguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Videll is nu in balbezit. Videll haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Gutierrez de bal onder controle te krijgen. Quintero rent richting de bal. Quintero geeft een hoge lob. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Valeriano de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Xolotlan 38%, Pexfort F.C 62%.
Athletic Xolotlan - Pexfort F.C 4:0