Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Estables Pexfort F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Borge geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera rent richting de bal. Rivera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Alfaro trapt de bal weg van het doel. Mayorga met een sublieme pass. Cajina rent richting de bal. Cajina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Pexfort F.C 1:0

7e minuut.
Borge geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis met de inworp. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cajina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Pexfort F.C 2:0

19e minuut.
Gutierrez passt de bal met de wreef. Cajina rent richting de bal. Cajina passt de bal zonder na te denken. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Portuguéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Videll is nu in balbezit. Rivera is nu in balbezit. Videll verovert de bal door een tackle van achteren. Videll geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Francis geeft een lange en hoge pass. Dubon kopt de bal weg. Melgar rent richting de bal. Ardon onderschept slim de pass. Ardon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sorto passt de bal in één keer door. Portuguéz geeft de bal voor. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arias de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Estables 51%, Pexfort F.C 49%.
Tiburones Estables - Pexfort F.C 2:0

70e minuut.
Dubon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar onderschept slim de pass. Melgar met een sublieme pass. Cajina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Portuguéz neemt de hoekschop. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Carpio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Estables - Pexfort F.C 2:1

77e minuut.
Cayasso passt de bal zonder na te denken. Gutierrez is nu in balbezit. Gutierrez met een sublieme pass. Videll bereikt de bal nog maar net als eerste. Videll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bernard geeft de bal voor. Cajina probeert de bal met de borst te controleren. Banegas is nu in balbezit. Cajina onderschept slim de pass. Cajina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klungelig pakt Mayorga de bal. Videll bereikt de bal nog maar net als eerste. Videll passt de bal met de wreef. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ... Carpio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Estables 54%, Pexfort F.C 46%.
Tiburones Estables - Pexfort F.C 2:1