Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chicos Tranquilos Empleados Tristes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een hoge lob. Evans heeft problemen om de bal te vangen. Villafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafuente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles probeert naar een medespeler te passen. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino draait met de bal, schiet en ... Sagasti probeert de bal aan de voet te houden. Chou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villafuente is nu in balbezit. Villafuente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Empleados Tristes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos Tranquilos 53%, Empleados Tristes 47%.
Chicos Tranquilos - Empleados Tristes 0:1

53e minuut.
Medford passt de bal in één keer door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos met een sublieme pass. Brota is nu in balbezit. Brota geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chicos Tranquilos - Empleados Tristes 1:1

61e minuut.
Fonseca geeft een lange en hoge pass. Brota is nu in balbezit. Brota passt de bal met de wreef. Hoffman rent richting de bal. Hoffman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chou met een harde bal richting middenveld. Medford bereikt de bal nog maar net als eerste. Medford speelt de bal door. Ferrufino rent richting de bal. Ferrufino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Brota onderschept slim de pass. Brota geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ramírez met een sublieme pass. Domínguez kopt de bal weg. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino schiet op doel. Chou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Empleados Tristes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos Tranquilos 47%, Empleados Tristes 53%.
Chicos Tranquilos - Empleados Tristes 1:2