Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot Solteros Tiburones Estables
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Evangelista passt de bal met de wreef. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos is nu in balbezit. Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Pino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Francis passt de bal zonder na te denken. Pino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerritos. Cerritos krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valeriano rent richting de bal. Valeriano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talbott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venegas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orozco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ... Pino springt en kopt de bal. Manzanares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - Tiburones Estables 0:1

22e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga passt de bal met de wreef. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino schiet op doel. Manzanares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - Tiburones Estables 0:2

26e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias geeft een lange en hoge pass. Francis kopt de bal weg. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Evangelista met een sublieme pass. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar is nu in balbezit. Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Jara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - Tiburones Estables 1:2

36e minuut.
Ucles geeft een lange en hoge pass. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerritos is nu in balbezit. Orozco is nu in balbezit. Rivera speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Evangelista onderschept slim de pass. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulido. Pulido krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 52%, Tiburones Estables 48%.
Bot Solteros - Tiburones Estables 1:2

57e minuut.
Ucles speelt de bal door. Cuesta is nu in balbezit. Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jara rent richting de bal. Evangelista rent richting de bal. Jara rent richting de bal. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jara probeert naar een medespeler te passen. Rivera rent richting de bal. Rivera speelt de bal door. Pino rent richting de bal. Pino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ucles bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucles passt de bal zonder na te denken. Pino heeft problemen om de bal te vangen. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 53%, Tiburones Estables 47%.
Bot Solteros - Tiburones Estables 1:2