Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Militares Con Mal Gusto Escritores Rabiosos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Huete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo is nu in balbezit. Hansen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hansen krijgt een gele kaart. Araujo raakt geblesseerd tijdens het duel. Araujo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Castellón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celiz rent richting de bal. Azofeifa verovert de bal door een tackle van achteren. Azofeifa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iturralde de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Canda onderschept slim de pass. Aceijas is nu in balbezit. Canda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canda krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Triminio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huete met een snelle inworp. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Reynolds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Iturralde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iglesias rent richting de bal. Iglesias geeft de bal voor. Klungelig pakt Hansen de bal. Hansen schiet op doel. Flores Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Azofeifa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arana probeert naar een medespeler te passen. Canda is nu in balbezit. Canda draait met de bal, schiet en ... Iturralde probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Urtecho rent richting de bal. Araujo onderschept slim de pass. Araujo passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huete neemt de hoekschop. Klungelig pakt Arguedas de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Militares Con Mal Gusto - Escritores Rabiosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Militares Con Mal Gusto 54%, Escritores Rabiosos 46%.
Militares Con Mal Gusto - Escritores Rabiosos 0:1

49e minuut.
Aceijas is nu in balbezit. Iglesias rent richting de bal. Iglesias speelt de bal door. Azofeifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Azofeifa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Thomas is nu in balbezit. Araujo rent richting de bal. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Militares Con Mal Gusto - Escritores Rabiosos 0:2

77e minuut.
Arguedas onderschept slim de pass. Arguedas passt de bal met de wreef. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Daar is Chinchilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynolds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Azofeifa verovert de bal door een tackle van achteren. Azofeifa met een sublieme pass. Canda rent richting de bal. Canda schiet op doel. Flores Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Militares Con Mal Gusto - Escritores Rabiosos 1:2

86e minuut.
Araujo speelt de bal door. Arguedas geeft een lange en hoge pass. Arana kopt de bal weg. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas draait met de bal, schiet en ... Reynolds verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reynolds met een sublieme pass. Azofeifa kopt de bal weg. Daar is Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Militares Con Mal Gusto 56%, Escritores Rabiosos 44%.
Militares Con Mal Gusto - Escritores Rabiosos 1:2