Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Rompehuesos Resto Magníficos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola passt de bal met de wreef. Arguello heeft problemen om de bal te vangen. Beteta is nu in balbezit. Beteta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oyola rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Jara is nu in balbezit. Jara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Galeas geeft de bal voor. Inworp. Naira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguirre geeft de bal voor. Beteta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Salomón is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arguello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desanti is nu in balbezit. Desanti geeft een lange en hoge pass. López Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jara rent richting de bal. Jara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Figueira geeft een hoge lob. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara is nu in balbezit. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Arguello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre kopt de bal weg. Cardenal is nu in balbezit. Beteta onderschept slim de pass. Beteta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Bustos met de inworp. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Rompehuesos 54%, Resto Magníficos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Rompehuesos - Resto Magníficos 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salomón met een snelle inworp. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Beteta controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Naira geeft een lange en hoge pass. Ruíz rent richting de bal. Ruíz met een sublieme pass. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal in één keer door. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rompehuesos - Resto Magníficos 0:1

72e minuut.
Abou passt de bal in één keer door. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas geeft een lange en hoge pass. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bustos kopt de bal weg. Oyola rent richting de bal. Oyola passt de bal in één keer door. Jara is nu in balbezit. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas Rompehuesos - Resto Magníficos 1:1

85e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galeas met een snel genomen vrije trap. Beteta rent richting de bal. Aguirre rent richting de bal. Beteta is nu in balbezit. Beteta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Salomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomón geeft een hoge lob. Cardenal kopt de bal weg. Beteta heeft problemen om de bal te vangen. Beteta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Rompehuesos 63%, Resto Magníficos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Rompehuesos - Resto Magníficos 1:1