Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros UD Águilas Rompehuesos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft een lange en hoge pass. Cajina probeert de bal aan de voet te houden. Vaca rent richting de bal. Vaca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cárcamo trapt de bal weg. Mullins kopt de bal weg. Cardenal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Águilas Rompehuesos 1:0

7e minuut.
Mullins speelt de bal door. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajina is nu in balbezit. Vaca onderschept slim de pass. Vaca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jara geeft een lange en hoge pass. Daar is Galeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeas passt de bal in één keer door. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 33%, Águilas Rompehuesos 67%.
Metaleros UD - Águilas Rompehuesos 1:0

52e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Desanti onderschept slim de pass. Toro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Desanti raakt geblesseerd tijdens het duel. Riquelme zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Del Bosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Metaleros UD - Águilas Rompehuesos 1:1

55e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas probeert naar een medespeler te passen. Arguello met een sublieme pass. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Mullins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullins probeert naar een medespeler te passen. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca draait met de bal, schiet en ... Cárcamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Águilas Rompehuesos 2:1

82e minuut.
Cardenal rent richting de bal. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira probeert naar een medespeler te passen. De Trinidad is nu in balbezit. De Trinidad geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mendez onderschept slim de pass. Mendez geeft de bal voor. Galeas kopt de bal weg. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Águilas Rompehuesos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 51%, Águilas Rompehuesos 49%.
Metaleros UD - Águilas Rompehuesos 3:1