Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros Reyes Boxeadores Con Mal Gusto
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Leal onderschept slim de pass. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anduray onderschept slim de pass. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vallejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Jacamo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nazar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo draait met de bal, schiet en ... Daar is Anduray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anduray schiet op doel. Na een snelle pass probeert Angulo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Araujo de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Anduray onderschept slim de pass. Anduray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 1:0

40e minuut.
Anduray is nu in balbezit. Anduray geeft een hoge lob. Leal heeft problemen om de bal te vangen. Juarez rent richting de bal. Bali probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Juarez neemt de hoekschop. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anduray is nu in balbezit. Anduray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Faraj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gamboa met de inworp. Canda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros Reyes 36%, Boxeadores Con Mal Gusto 64%.
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 1:0

50e minuut.
Desanti geeft de bal voor. Inworp. Nazar met de inworp. Vallejo rent richting de bal. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar met een sublieme pass. Anduray rent richting de bal. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 2:0

65e minuut.
Klungelig pakt Desanti de bal. Nazar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazar speelt de bal door. Anduray rent richting de bal. Anduray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa passt de bal met de wreef. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros Reyes 42%, Boxeadores Con Mal Gusto 58%.
Metaleros Reyes - Boxeadores Con Mal Gusto 2:0