Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boxeadores Con Mal Gusto Deportivo Furiosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Godínez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oviedo met een snelle inworp. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo met een sublieme pass. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boxeadores Con Mal Gusto - Deportivo Furiosos 1:0

19e minuut.
Lujan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armijo rent richting de bal. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

27e minuut.
Arroyo onderschept slim de pass. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa geeft de bal voor. Hoffman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oviedo neemt de hoekschop. Tejeda kopt de bal weg. Armijo heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gabriel de bal. Gabriel geeft de bal voor. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal met de wreef. Hoffman is nu in balbezit. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boxeadores Con Mal Gusto 36%, Deportivo Furiosos 64%.
Boxeadores Con Mal Gusto - Deportivo Furiosos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boxeadores Con Mal Gusto 47%, Deportivo Furiosos 53%.
Boxeadores Con Mal Gusto - Deportivo Furiosos 1:0