Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociación Ocotal Metaleros Reyes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Maraq probeert naar een medespeler te passen. Cambronero is nu in balbezit. Cambronero passt de bal met de wreef. Galeano is nu in balbezit. Galeano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tucker kopt de bal weg. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Klungelig pakt Cambronero de bal. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker speelt de bal door. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Ocotal - Metaleros Reyes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Ocotal 55%, Metaleros Reyes 45%.
Asociación Ocotal - Metaleros Reyes 0:1

51e minuut.
Grant met de inworp. Cabezas rent richting de bal. Cabezas speelt de bal door. Cambronero is nu in balbezit. Cambronero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cambronero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valverde komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. Houston met een snelle inworp. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Galeano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Maraq rent richting de bal. Tucker onderschept slim de pass. Tucker passt de bal in één keer door. Anduray rent richting de bal. Anduray schiet op doel. Chirinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sakami verovert de bal door een tackle van achteren. Guido rent richting de bal. Guido speelt de bal door. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Guillen de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asociación Ocotal - Metaleros Reyes 1:1

87e minuut.
Tucker is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Galeano rent richting de bal. Galeano schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Ocotal 47%, Metaleros Reyes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asociación Ocotal - Metaleros Reyes 1:1