Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Gatitos Boxeadores Con Mal Gusto
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unda rent richting de bal. Unda schiet op doel. Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 0:1

15e minuut.
Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanmartín onderschept slim de pass. Sanmartín probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Angulo de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Gatitos 53%, Boxeadores Con Mal Gusto 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 1:1

46e minuut.
Daar is Armijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpízar rent richting de bal. Alpízar speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 2:1

55e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa geeft een hoge lob. Unda bereikt de bal nog maar net als eerste. Unda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 2:2

64e minuut.
Hoffman geeft een hoge lob. Daar is Desanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. Angulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aguilera passt de bal in één keer door. Desanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aquino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Gatitos 45%, Boxeadores Con Mal Gusto 55%.
Villa Gatitos - Boxeadores Con Mal Gusto 2:3