Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Furiosos Asociación Ocotal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Lujan onderschept slim de pass. Lujan passt de bal zonder na te denken. Rovelo heeft problemen om de bal te vangen. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Chirinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Rovelo rent richting de bal. Bulnes rent richting de bal. Rovelo rent richting de bal. Bulnes is nu in balbezit. Bulnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston geeft een lange en hoge pass. Grant maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Furiosos 64%, Asociación Ocotal 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Furiosos - Asociación Ocotal 0:0

56e minuut.
Bulnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godínez geeft een lange en hoge pass. Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een hoge lob. Landeros kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Chirinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Euceda onderschept slim de pass. Euceda geeft de bal voor. Daar is Sakami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Caballero probeert naar een medespeler te passen. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston speelt de bal door. Hoffman rent richting de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Furiosos - Asociación Ocotal 0:1

79e minuut.
Hoffman onderschept slim de pass. Hoffman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Euceda de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Furiosos 54%, Asociación Ocotal 46%.
Deportivo Furiosos - Asociación Ocotal 0:1