Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunicaciones RC Padres Rápidos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Trinidad met een snelle inworp. Obando rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesia. Iglesia krijgt een gele kaart. Obando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obando zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Beltran speelt de bal door. Iglesia speelt de bal door. Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones RC - Padres Rápidos 1:0

14e minuut.
Aldana verovert de bal door een tackle van achteren. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando probeert naar een medespeler te passen. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Jirón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comunicaciones RC - Padres Rápidos 1:1

19e minuut.
Beltran verovert de bal door een tackle van achteren. Obando is nu in balbezit. Obando passt de bal met de wreef. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Rosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen. Chou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Jirón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones RC - Padres Rápidos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones RC 48%, Padres Rápidos 52%.
Comunicaciones RC - Padres Rápidos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones RC 46%, Padres Rápidos 54%.
Comunicaciones RC - Padres Rápidos 1:2