Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asociación Estelí Comunicaciones CD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Hagges rent richting de bal. Hagges geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Unda de bal onder controle te krijgen. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Estelí - Comunicaciones CD 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Molina speelt de bal door. Rivera rent richting de bal. Treminio verovert de bal door een tackle van achteren. Treminio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Treminio kopt de bal weg. Vigil heeft problemen om de bal te vangen. Vindas verovert de bal door een tackle van achteren. Vindas schiet op doel. Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asociación Estelí - Comunicaciones CD 1:1

35e minuut.
Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojon passt de bal met de wreef. Venerio rent richting de bal. Venerio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Venerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venerio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Sáenz speelt de bal door. Klungelig pakt Erazo de bal. Venerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asociación Estelí - Comunicaciones CD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Estelí 49%, Comunicaciones CD 51%.
Asociación Estelí - Comunicaciones CD 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pardo met een snelle inworp. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Galindo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rivera kan de bal niet met de borst controleren. Vindas rent richting de bal. Vindas passt de bal in één keer door. Treminio heeft problemen om de bal te vangen. Treminio schiet op doel. Calvo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asociación Estelí 49%, Comunicaciones CD 51%.
Asociación Estelí - Comunicaciones CD 1:2