Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Galantes Águilas AD
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Picón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moncada rent richting de bal. Ugalde maakt een afschuwelijke overtreding. Ugalde krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Salinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Corrales de bal. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galantes 46%, Águilas AD 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones Galantes - Águilas AD 0:0

64e minuut.
Vindel probeert naar een medespeler te passen. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes onderschept slim de pass. Fletes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vindel geeft een hoge lob. Arrieta rent richting de bal. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Ugalde rent richting de bal. Ugalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lascarez probeert naar een medespeler te passen. Zacarías rent richting de bal. Corrales is nu in balbezit. Zacarías onderschept slim de pass. Zacarías draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Izcano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zacarías de bal. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías verovert de bal door een tackle van achteren. Zacarías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vindel geeft een hoge lob. Izcano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueroa. Figueroa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galantes 44%, Águilas AD 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones Galantes - Águilas AD 0:0