Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padres Rápidos Halcones Galantes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Jacamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinidad passt de bal met de wreef. Fletes is nu in balbezit. Fletes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Barboza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugalde verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Godínez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Corrales probeert de bal aan de voet te houden. Rosa is nu in balbezit. Castilo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castilo krijgt een gele kaart. Rosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Lino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Halcones Galantes 1:0

10e minuut.
Lino onderschept slim de pass. Salinas rent richting de bal. Jacamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino draait met de bal, schiet en ... Zorrilla bokst de bal weg.

13e minuut.
Borjas met een sublieme pass. Ugalde rent richting de bal. Obando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obando krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ugalde speelt de bal door. Inworp. Barboza met de inworp. Fletes is nu in balbezit. Fletes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nolasco met een sublieme pass. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Castilo met de inworp. Borjas is nu in balbezit. Borjas geeft een lange en hoge pass. Fletes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ugalde rent richting de bal. Ugalde geeft de bal voor. Fletes rent richting de bal. Fletes schiet op doel. Delgadillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Padres Rápidos - Halcones Galantes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 65%, Halcones Galantes 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Padres Rápidos - Halcones Galantes 1:1

52e minuut.
Zorrilla trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Jacamo de bal. Obando begaat een overtreding. Obando krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

58e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. Delgadillo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Fletes schiet op doel. Nolasco probeert de bal aan de voet te houden. Ugalde speelt de bal door. Fletes heeft problemen om de bal te vangen. Fletes draait met de bal, schiet en ... Marañón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 41%, Halcones Galantes 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Padres Rápidos - Halcones Galantes 1:1