Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Duros Zorros Feroces
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Silva is nu in balbezit. Vasquez onderschept slim de pass. Vasquez passt de bal met de wreef. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Alpízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez verovert de bal door een tackle van achteren. Almendarez met een sublieme pass. Poveda rent richting de bal. Poveda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hurtado passt de bal in één keer door. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aburto is nu in balbezit. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gabriel geeft de bal voor. Aburto probeert de bal met de borst te controleren. Goicoechea onderschept slim de pass. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aburto passt de bal in één keer door. Videa rent richting de bal. Calero begaat een overtreding. Calero krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aceijas geeft de bal voor. Inworp. Buitrago met de inworp. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aburto passt de bal met de wreef. Calero is nu in balbezit. Calero speelt de bal door. Poveda is nu in balbezit. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 38%, Zorros Feroces 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tiburones Duros - Zorros Feroces 0:0

50e minuut.
Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel begaat een overtreding. Gabriel krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sagot probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Sagot rent richting de bal. Hurtado onderschept slim de pass. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Goicoechea kopt de bal weg. Sagot bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel. Mazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Zorros Feroces 1:0

86e minuut.
Aburto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aburto probeert naar een medespeler te passen. Grant heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 46%, Zorros Feroces 54%.
Tiburones Duros - Zorros Feroces 1:0