Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tiburones Duros Excursionistas Juniors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero is nu in balbezit. Caballero passt de bal zonder na te denken. Daar is Izcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izcano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Excursionistas Juniors 1:0

20e minuut.
Sandí rent richting de bal. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal in één keer door. Izcano rent richting de bal. Izcano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Riquelme met een harde bal richting middenveld. Hurtado kopt de bal weg. Aguirre rent richting de bal. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sandí verovert de bal door een tackle van achteren. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tiburones Duros - Excursionistas Juniors 1:1

31e minuut.
Briceño passt de bal met de wreef. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado speelt de bal door. Izcano rent richting de bal. Izcano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tiburones Duros - Excursionistas Juniors 2:1

34e minuut.
Izcano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garces komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 59%, Excursionistas Juniors 41%.
Tiburones Duros - Excursionistas Juniors 2:1

47e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Norton heeft problemen om de bal te vangen. Garces is nu in balbezit. Garces schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Norton is nu in balbezit. Norton passt de bal zonder na te denken. Zano is nu in balbezit. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hurtado met een sublieme pass. Vasquez rent richting de bal. Vasquez geeft een lange en hoge pass. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiburones Duros 48%, Excursionistas Juniors 52%.
Tiburones Duros - Excursionistas Juniors 2:1