Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barracas Violentos Barracas Valientes
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
De Trinidad rent richting de bal. De Trinidad geeft de bal voor. Orbando rent richting de bal. Orbando schiet op doel. Laca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barracas Violentos - Barracas Valientes 1:0

19e minuut.
Barcelona passt de bal in één keer door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graham krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca passt de bal met de wreef. Orbando is nu in balbezit. Orbando haalt uit met een fantastische trap. Laca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Velez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Solis met een snelle inworp. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 51%, Barracas Valientes 49%.
Barracas Violentos - Barracas Valientes 1:0

49e minuut.
Caravaca trapt de bal weg van het doel. Evans kopt de bal weg. León heeft problemen om de bal te vangen. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cuellar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcelona is nu in balbezit. Barcelona geeft een hoge lob. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Barcelona rent richting de bal. Barcelona passt de bal met de wreef. Lezama is nu in balbezit. Lezama geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barracas Violentos 59%, Barracas Valientes 41%.
Barracas Violentos - Barracas Valientes 1:0