Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronel Madriz Padres Furiosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


12e minuut.
Lasso is nu in balbezit. Bello onderschept slim de pass. Bello probeert naar een medespeler te passen. Solórzano rent richting de bal. Solórzano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón schiet op doel. Cerdas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Oyola is nu in balbezit. Oyola geeft een hoge lob. Garmendia heeft problemen om de bal te vangen. Castellón rent richting de bal. Castellón draait met de bal, schiet en ... Bueso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Chou geeft de bal voor. Ojeda rent richting de bal. Met opzet legt Mendoza zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mendoza moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mendoza schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronel Madriz 58%, Padres Furiosos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coronel Madriz - Padres Furiosos 0:0

76e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chou is nu in balbezit. Leiva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leiva krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Soza rent richting de bal. Soza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jirón de bal. Solórzano is nu in balbezit. Solórzano haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Chou is nu in balbezit. Bello begaat een overtreding. Chou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matarrita met een snel genomen vrije trap. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronel Madriz 63%, Padres Furiosos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coronel Madriz - Padres Furiosos 0:0