Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Bobry FC Ordabasy Shymkent
Normal Tactiek ODA
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Böszörményi-Nagy met een snelle inworp. Jasnić rent richting de bal. Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Böszörményi-Nagy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Suyumagambetov de bal onder controle te krijgen. Böszörményi-Nagy is nu in balbezit. Suyumagambetov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suyumagambetov krijgt een gele kaart. Böszörményi-Nagy raakt geblesseerd tijdens het duel. Dusza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas rent richting de bal. Cheificas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - FC Ordabasy Shymkent 0:1

16e minuut.
Yurov geeft de bal voor. Dublinowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheificas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheificas schiet op doel. Demur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - FC Ordabasy Shymkent 0:2

19e minuut.
Cheificas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Rosa komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Stanboglis geeft de bal voor. Medvedev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - FC Ordabasy Shymkent 0:3

30e minuut.
Szmulewicz rent richting de bal. Azamatov onderschept slim de pass. Azamatov geeft een hoge lob. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Demur trapt de bal weg. Stanboglis kopt de bal weg. Klungelig pakt De la Rosa de bal. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... Demur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Skorykh met een sublieme pass. Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Böszörményi-Nagy met een sublieme pass. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sultanov is nu in balbezit. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... Demur bokst de bal weg.

45e minuut.
Mierzwiński met de inworp. Stanboglis rent richting de bal. Stanboglis probeert naar een medespeler te passen. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz met een sublieme pass. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bobry - FC Ordabasy Shymkent 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 73%, FC Ordabasy Shymkent 27%.
Spartak Bobry - FC Ordabasy Shymkent 0:4

53e minuut.
Stanboglis met een snelle inworp. Azamatov rent richting de bal. Jasnić verovert de bal door een tackle van achteren. Jasnić geeft de bal voor. Szmulewicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grdiša probeert de bal aan de voet te houden. Jasnić rent richting de bal. De la Rosa rent richting de bal. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Marinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza rent richting de bal. Dusza geeft een hoge lob. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ... Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Böszörményi-Nagy geeft de bal voor. Yurov kopt de bal weg. Demur probeert wanhopig de bal te grijpen. Szmulewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dusza rent richting de bal. Skorykh rent richting de bal. Dusza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dusza krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Dusza probeert naar een medespeler te passen. Böszörményi-Nagy met een sublieme pass. Grdiša probeert naar een medespeler te passen. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Stanboglis heeft problemen om de bal te vangen. Sultanov rent richting de bal. Jasnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasnić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kozyulin is nu in balbezit. Mierzwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwiński probeert naar een medespeler te passen. Hamzin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sultanov passt de bal zonder na te denken. Grdiša bereikt de bal nog maar net als eerste. Böszörményi-Nagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Böszörményi-Nagy geeft een lange en hoge pass. Mărăşescu krijgt zijn hoofd ertegen. Demur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bobry 64%, FC Ordabasy Shymkent 36%.
Spartak Bobry - FC Ordabasy Shymkent 0:4