Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolotyje Trolli FC Ordabasy Shymkent
Normal Tactiek ODA
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 34.2
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Makarov geeft de bal voor. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza passt de bal zonder na te denken. Böszörményi-Nagy rent richting de bal. Böszörményi-Nagy geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Azovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Grdiša onderschept slim de pass. Grdiša speelt de bal door. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cheificas heeft problemen om de bal te vangen. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz passt de bal met de wreef. Cheificas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas haalt uit met een fantastische trap. Gridin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - FC Ordabasy Shymkent 0:1

19e minuut.
Miroshnichenko rent richting de bal. Benkő onderschept slim de pass. Benkő passt de bal zonder na te denken. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz geeft een hoge lob. Gridin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Azovskiy passt de bal met de wreef. Klepinin rent richting de bal. Benkő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benkő krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Stanboglis rent richting de bal. Cheificas is nu in balbezit. Stanboglis passt de bal in één keer door. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grdiša bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov begaat een overtreding. Grdiša raakt geblesseerd tijdens het duel. Grdiša zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheificas heeft problemen om de bal te vangen. Miroshnichenko is nu in balbezit. Cheificas is nu in balbezit. Cheificas haalt uit met een fantastische trap. Gridin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas verovert de bal door een tackle van achteren. Cheificas met een sublieme pass. Stanboglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ovshinov met een sublieme pass. Böszörményi-Nagy is nu in balbezit. Böszörményi-Nagy probeert naar een medespeler te passen. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz schiet op doel. Gridin bokst de bal weg.

37e minuut.
Stanboglis met een snelle inworp. Grdiša rent richting de bal. Azovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azovskiy krijgt een gele kaart. Grdiša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grdiša met een snel genomen vrije trap. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheificas onderschept slim de pass. Cheificas passt de bal in één keer door. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - FC Ordabasy Shymkent 0:2

43e minuut.
Edigenov rent richting de bal. Szmulewicz onderschept slim de pass. Szmulewicz passt de bal in één keer door. Cheificas rent richting de bal. Cheificas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Miroshnichenko geeft een hoge lob. Inworp. Böszörményi-Nagy met een snelle inworp. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 81%, FC Ordabasy Shymkent 19%.
Zolotyje Trolli - FC Ordabasy Shymkent 0:2

46e minuut.
Jasnić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bikeev met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwiński met de inworp. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Duzbaev geeft een hoge lob. Inworp. Stanboglis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheificas rent richting de bal. Cheificas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Stanboglis met de inworp. Jasnić rent richting de bal. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Benkő probeert naar een medespeler te passen. Bikeev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărăşescu. Mărăşescu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Miroshnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő onderschept slim de pass. Mărăşescu met een sublieme pass. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Böszörményi-Nagy de bal. Ovshinov rent richting de bal. Böszörményi-Nagy begaat een overtreding. Ovshinov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Benkő raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohýnek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Makarov trapt de bal weg van het doel. Ohýnek kopt de bal weg. Daar is Szmulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 78%, FC Ordabasy Shymkent 22%.
Zolotyje Trolli - FC Ordabasy Shymkent 0:2