Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Astaná United Magicheskije Kozy
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Likhobabenko rent richting de bal. Likhobabenko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amirov met de inworp. Mirzhanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremenko verovert de bal door een tackle van achteren. Eremenko met een sublieme pass. Zhunisbekov rent richting de bal. Zhunisbekov draait met de bal, schiet en ... Nesterov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 0:1

11e minuut.
Iskakov heeft problemen om de bal te vangen. Iskakov geeft een hoge lob. Ilyushchenko kopt de bal weg. Zhunisbekov rent richting de bal. Zhunisbekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amirov met een sublieme pass. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Iskakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaharchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 1:1

25e minuut.
Antropov geeft de bal voor. Mirzhanov kopt de bal weg. Daar is Mirzhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Zhunisbekov is nu in balbezit. Mamonov is nu in balbezit. Met opzet legt Eremenko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eremenko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Naranjo is nu in balbezit. Naranjo speelt de bal door. Mirzhanov rent richting de bal. Musataev is nu in balbezit. Musataev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Musataev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo passt de bal met de wreef. Mirzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzhanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 2:1

40e minuut.
Sultanov speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amirov met de inworp. Mirzhanov is nu in balbezit. Mirzhanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 3:1

42e minuut.
Likhobabenko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amirov met de inworp. Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Astaná United 52%, Magicheskije Kozy 48%.
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 3:1

50e minuut.
Korovnikov geeft de bal voor. Klungelig pakt Iskakov de bal. Mirzhanov is nu in balbezit. Mirzhanov haalt uit met een fantastische trap. Zaharchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 4:1

57e minuut.
Sultanov probeert naar een medespeler te passen. Likhobabenko rent richting de bal. Mirzhanov begaat een overtreding. Mirzhanov krijgt een gele kaart. Likhobabenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Likhobabenko kan niet meer verder spelen. Sultanov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Iskakov met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amirov met de inworp. Naranjo rent richting de bal. Naranjo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Daar is Mirzhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultanov is nu in balbezit. Mirzhanov is nu in balbezit. Mirzhanov draait met de bal, schiet en ... Zaharchenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Astaná United 50%, Magicheskije Kozy 50%.
FK Astaná United - Magicheskije Kozy 4:1