Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Pticy Bolat Ovcy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kenbaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Prosekov de bal. Prosekov passt de bal zonder na te denken. Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Danaev onderschept slim de pass. Danaev passt de bal in één keer door. Karimov rent richting de bal. Karimov schiet op doel. Abdulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shakin geeft een hoge lob. Prosekov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuserbaev. Nuserbaev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Prosekov rent richting de bal. Chekmezov onderschept slim de pass. Chekmezov speelt de bal door. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Zvonarenko passt de bal met de wreef. Daar is Kalmykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmykov probeert naar een medespeler te passen. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich haalt uit met een fantastische trap. Baizhumanov bokst de bal weg.

25e minuut.
Danaev geeft de bal voor. Petukhov kopt de bal weg. Kurban is nu in balbezit. Kalmykov onderschept slim de pass. Kalmykov haalt uit met een fantastische trap. Baizhumanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Prosekov passt de bal in één keer door. Karimov is nu in balbezit. Zvonarenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zvonarenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 48%, Bolat Ovcy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Pticy - Bolat Ovcy 0:0

47e minuut.
Starchenko met een sublieme pass. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev passt de bal in één keer door. Daar is Kalmykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalmykov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ergaliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban verovert de bal door een tackle van achteren. Kurban geeft een hoge lob. Karimov is nu in balbezit. Karimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kenbaev probeert naar een medespeler te passen. Sayutin geeft een hoge lob. Daar is Abdulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karimov rent richting de bal. Karimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kalmykov is nu in balbezit. Kalmykov passt de bal zonder na te denken. Kenbaev is nu in balbezit. Karpovich onderschept slim de pass. Karpovich draait met de bal, schiet en ... Baizhumanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Averchenko met een sublieme pass. Prosekov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergaliyev. Ergaliyev krijgt een gele kaart. Prosekov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prosekov kan niet meer verder spelen. Akhmetov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 61%, Bolat Ovcy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Pticy - Bolat Ovcy 0:0