Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Pticy Zemnyje Gornyak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Klungelig pakt Tlekhugov de bal. Karimov onderschept slim de pass. Sagyndyk rent richting de bal. Karimov onderschept slim de pass. Karimov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ivanov speelt de bal door. Menlikhozha heeft problemen om de bal te vangen. Shakin begaat een overtreding. Shakin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Prosekov verovert de bal door een tackle van achteren. Prosekov speelt de bal door. Karimov is nu in balbezit. Karimov haalt uit met een fantastische trap. Solarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Pticy - Zemnyje Gornyak 1:0

35e minuut.
Aleynikov verovert de bal door een tackle van achteren. Aleynikov met een sublieme pass. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Tlekhugov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seidakhmetov met een snelle inworp. Prosekov rent richting de bal. Prosekov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 47%, Zemnyje Gornyak 53%.
Magicheskije Pticy - Zemnyje Gornyak 1:0

72e minuut.
Kenbaev geeft een hoge lob. Inworp. Kazhegeldin met de inworp. Ivanov rent richting de bal. Ivanov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 49%, Zemnyje Gornyak 51%.
Magicheskije Pticy - Zemnyje Gornyak 1:0