Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dikije Myshi Bolat Ovcy
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Nuserbaev rent richting de bal. Naurzaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Naurzaliev speelt de bal door. Baizhanov heeft problemen om de bal te vangen. Baizhanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Masudov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masudov speelt de bal door. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naurzaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Naurzaliev haalt uit met een fantastische trap. Kuchma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ergaliyev heeft problemen om de bal te vangen. Mukashev verovert de bal door een tackle van achteren. Baizhanov is nu in balbezit. Naurzaliev is nu in balbezit. Naurzaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikije Myshi - Bolat Ovcy 1:0

19e minuut.
Masudov is nu in balbezit. Poltaranin verovert de bal door een tackle van achteren. Mukashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poltaranin onderschept slim de pass. Poltaranin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev probeert naar een medespeler te passen. Danaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev geeft een lange en hoge pass. Bernadskiy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikije Myshi 35%, Bolat Ovcy 65%.
Dikije Myshi - Bolat Ovcy 1:0

49e minuut.
Chekmezov probeert de bal met de borst te controleren. Zhaparov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaparov passt de bal zonder na te denken. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baizhanov schiet op doel. Kuchma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Danaev is nu in balbezit. Danaev geeft de bal voor. Mukashev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernadskiy rent richting de bal. Bernadskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ergaliyev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naurzaliev. Ergaliyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Naurzaliev met een sublieme pass. Ergaliyev met een snel genomen vrije trap. Daar is Bernadskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernadskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ergaliyev rent richting de bal. Ergaliyev passt de bal in één keer door. Baizhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Naurzaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Naurzaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dikije Myshi - Bolat Ovcy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dikije Myshi 49%, Bolat Ovcy 51%.
Dikije Myshi - Bolat Ovcy 2:0