Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caspiy Loshadi Zemnyje Gornyak
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Shakshakbaev rent richting de bal. Averchenko is nu in balbezit. Aleynikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakshakbaev rent richting de bal. Shakshakbaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mutigollaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulov geeft de bal voor. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha draait met de bal, schiet en ... Tazhibayuly bokst de bal weg.

27e minuut.
Menlikhozha kopt de bal weg. Klungelig pakt Moroshan de bal. Boranbaev is nu in balbezit. Menlikhozha verovert de bal door een tackle van achteren. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caspiy Loshadi - Zemnyje Gornyak 0:1

31e minuut.
Moroshan is nu in balbezit. Moroshan met een sublieme pass. Averchenko rent richting de bal. Averchenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tlekhugov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspiy Loshadi 49%, Zemnyje Gornyak 51%.
Caspiy Loshadi - Zemnyje Gornyak 0:1

47e minuut.
Azovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azovskiy geeft een hoge lob. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caspiy Loshadi - Zemnyje Gornyak 0:2

50e minuut.
Azovskiy geeft een hoge lob. Inworp. Shkot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Averchenko heeft problemen om de bal te vangen. Averchenko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Tlekhugov de bal. Averchenko rent richting de bal. Averchenko passt de bal in één keer door. Shakshakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shkot met de inworp. Averchenko is nu in balbezit. Averchenko geeft een lange en hoge pass. Shakshakbaev rent richting de bal. Shakshakbaev haalt uit met een fantastische trap. Solarev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caspiy Loshadi 29%, Zemnyje Gornyak 71%.
Caspiy Loshadi - Zemnyje Gornyak 0:2