Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vostok Jastreby Vostok Cherepahy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kumisbekov rent richting de bal. Zhaparov is nu in balbezit. Kumisbekov onderschept slim de pass. Kumisbekov haalt uit met een fantastische trap. Dubinsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Vostok Cherepahy 1:0

20e minuut.
Smakov draait met de bal, schiet en ... Vorogovski kopt de bal weg. Lyapkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin verovert de bal door een tackle van achteren. Bragin haalt uit met een fantastische trap. Sultanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Karakenov rent richting de bal. Karakenov met een sublieme pass. Tolstikov met een sublieme pass. Bragin is nu in balbezit. Bragin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Karakenov is nu in balbezit. Karakenov passt de bal met de wreef. Bikchentaev rent richting de bal. Bikchentaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Vostok Cherepahy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Jastreby 43%, Vostok Cherepahy 57%.
Vostok Jastreby - Vostok Cherepahy 2:0

61e minuut.
Khamkhoev met een sublieme pass. Poltaranin rent richting de bal. Bikchentaev speelt de bal door. Kumisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumisbekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bikchentaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaparov verovert de bal door een tackle van achteren. Kumisbekov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikchentaev is nu in balbezit. Bikchentaev schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Tolstikov onderschept slim de pass. Tolstikov geeft een hoge lob. Voyeikov is nu in balbezit. Voyeikov geeft een lange en hoge pass. Bragin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Jastreby - Vostok Cherepahy 2:1

85e minuut.
Daar is Zhaparov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyapkin verovert de bal door een tackle van achteren. Lyapkin passt de bal in één keer door. Kumisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumisbekov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Jastreby 51%, Vostok Cherepahy 49%.
Vostok Jastreby - Vostok Cherepahy 2:1