Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kairat Kolduny FC Sobaki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


24e minuut.
Volgin is nu in balbezit. Shabaev onderschept slim de pass. Shabaev passt de bal zonder na te denken. Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakhimzhanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Volgin verovert de bal door een tackle van achteren. Volgin passt de bal in één keer door. Zhatekov rent richting de bal. Khokhlov verovert de bal door een tackle van achteren. Khokhlov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Shakshakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakhimzhanov speelt de bal door. Sokolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Volgin onderschept slim de pass. Volgin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Solarev is nu in balbezit. Shvydko verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvydko verovert de bal door een tackle van achteren. Shvydko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rakhimzhanov passt de bal met de wreef. Daar is Shvydko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilchenko rent richting de bal. Rakhimzhanov onderschept slim de pass. Rakhimzhanov haalt uit met een fantastische trap. Gefel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Shvydko speelt de bal door. Bragin is nu in balbezit. Bragin speelt de bal door. Rakhimzhanov rent richting de bal. Rakhimzhanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kairat Kolduny 51%, FC Sobaki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kairat Kolduny - FC Sobaki 0:0

53e minuut.
Shafranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafranov passt de bal zonder na te denken. Shakshakbaev is nu in balbezit. Rakhimzhanov verovert de bal door een tackle van achteren. Rakhimzhanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kazkeev met een snelle inworp. Rakhimzhanov rent richting de bal. Vasilchenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilchenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kairat Kolduny 36%, FC Sobaki 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kairat Kolduny - FC Sobaki 0:0