Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staryje Sobaki FC Sobaki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen average


8e minuut.
Zhatekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhatekov geeft een lange en hoge pass. Bikeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakhimzhanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Panashenko is nu in balbezit. Panashenko passt de bal met de wreef. Krasnoslobodtsev is nu in balbezit. Krasnoslobodtsev schiet op doel. Fomichev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Samchenko trapt de bal weg van het doel. Panashenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Kenzhebek de bal. Krasnoslobodtsev rent richting de bal. Krasnoslobodtsev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bragin kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhatekov de bal. Panashenko met een sublieme pass. Krasnoslobodtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoslobodtsev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Sobaki - FC Sobaki 1:0

43e minuut.
Makaev met een sublieme pass. Semin rent richting de bal. Rakhimzhanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakhimzhanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Sobaki 49%, FC Sobaki 51%.
Staryje Sobaki - FC Sobaki 1:0

49e minuut.
Rakhimzhanov passt de bal met de wreef. Makaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvydko verovert de bal door een tackle van achteren. Shvydko haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bikeev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Panashenko is nu in balbezit. Panashenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Gudoshnikov de bal. Krasnoslobodtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoslobodtsev schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sorokin met de inworp. Shokeev rent richting de bal. Shokeev geeft de bal voor. Shvydko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvydko draait met de bal, schiet en ... Samchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Staryje Sobaki - FC Sobaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Sobaki 48%, FC Sobaki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Staryje Sobaki - FC Sobaki 1:1