Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silnyje Diatly Silnyje Molotki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Karimov met een harde bal richting middenveld. Biryulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkhamchuk begaat een overtreding. Parkhamchuk krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Anarmetov de bal onder controle te krijgen. Biryulin geeft de bal voor. Klungelig pakt Anarmetov de bal. Anarmetov schiet op doel. Karimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silnyje Diatly - Silnyje Molotki 1:0

13e minuut.
Golyatkin passt de bal met de wreef. Tolebek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shvydko. Tolebek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tolebek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karimov probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Upper met de inworp. Biryulin rent richting de bal. Biryulin geeft een lange en hoge pass. Karimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Upper passt de bal in één keer door. Anarmetov is nu in balbezit. Anarmetov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nechaev de bal onder controle te krijgen. Karimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silnyje Diatly - Silnyje Molotki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 37%, Silnyje Molotki 63%.
Silnyje Diatly - Silnyje Molotki 2:0

52e minuut.
Pupkov is nu in balbezit. Biryulin is nu in balbezit. Gavrilov verovert de bal door een tackle van achteren. Pupkov heeft problemen om de bal te vangen. Pupkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Biryulin onderschept slim de pass. Shatskiy is nu in balbezit. Met opzet legt Gavrilov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gavrilov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gavrilov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Shvydko met een snelle inworp. Shmarikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolebek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tolebek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 61%, Silnyje Molotki 39%.
Silnyje Diatly - Silnyje Molotki 2:0