Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Kuricy Tobol Trolli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Kurmaev rent richting de bal. Tazhibayuly onderschept slim de pass. Artemov rent richting de bal. Artemov haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Kuricy - Tobol Trolli 1:0

21e minuut.
Bikeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikeev geeft een hoge lob. Kirov kopt de bal weg. Dubkov is nu in balbezit. Dubkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Muminov met een sublieme pass. Tazhibayuly heeft problemen om de bal te vangen. Aleinikov verovert de bal door een tackle van achteren. Artemov onderschept slim de pass. Artemov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Kuricy 51%, Tobol Trolli 49%.
Zemnyje Kuricy - Tobol Trolli 1:0

47e minuut.
Kirov rent richting de bal. Rifel onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirov. Kirov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Rifel is nu in balbezit. Rifel speelt de bal door. Sergienko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Artemov de bal. Artemov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sorokin rent richting de bal. Labodovski is nu in balbezit. Labodovski met een sublieme pass. Dubkov rent richting de bal. Dubkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Kuricy 41%, Tobol Trolli 59%.
Zemnyje Kuricy - Tobol Trolli 1:0