Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megasport Diatly Moguchije Kolduny
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Akhanov geeft een hoge lob. Inworp. Antropov met de inworp. Alexandrov is nu in balbezit. Alexandrov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Edigenov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurban komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Azovskiy heeft problemen om de bal te vangen. Karpov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov haalt uit met een fantastische trap. Nokhrin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Megasport Diatly - Moguchije Kolduny 0:1

36e minuut.
Jarovenko is nu in balbezit. Shmarikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Syzdykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Nuserbaev probeert naar een medespeler te passen. Syzdykov kopt de bal weg. Daar is Shmarikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrov is nu in balbezit. Alexandrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megasport Diatly - Moguchije Kolduny 1:1

45e minuut.
Antropov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Jarovenko de bal. Ivanov rent richting de bal. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. Parkhamchuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuserbaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antropov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azovskiy is nu in balbezit. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Diatly 55%, Moguchije Kolduny 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megasport Diatly - Moguchije Kolduny 1:1

46e minuut.
Parkhamchuk is nu in balbezit. Parkhamchuk geeft een hoge lob. Starchenko kopt de bal weg. Zavyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkhamchuk onderschept slim de pass. Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Diatly 37%, Moguchije Kolduny 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megasport Diatly - Moguchije Kolduny 1:1