Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akmola Jastreby Zemnyje Kuricy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov verovert de bal door een tackle van achteren. Artemov probeert naar een medespeler te passen. Stolbovoi is nu in balbezit. Stolbovoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Zemnyje Kuricy 0:1

5e minuut.
Loginov passt de bal zonder na te denken. Daar is Tlekhugov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tlekhugov passt de bal zonder na te denken. Gudoshnikov rent richting de bal. Gudoshnikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Zarechniy geeft de bal voor. Inworp. Akhanov met de inworp. Daar is Tolstikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolstikov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gudoshnikov heeft problemen om de bal te vangen. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudoshnikov verovert de bal door een tackle van achteren. Gudoshnikov draait met de bal, schiet en ... Niyazymbetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akmola Jastreby - Zemnyje Kuricy 1:1

13e minuut.
Gandziy probeert naar een medespeler te passen. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov onderschept slim de pass. Tolstikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rifel geeft de bal voor. Tolstikov rent richting de bal. Loginov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikov rent richting de bal. Tolstikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Orakbaev is nu in balbezit. Orakbaev geeft de bal voor. Sorokin kopt de bal weg. Gudoshnikov is nu in balbezit. Gudoshnikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gandziy rent richting de bal. Gandziy probeert naar een medespeler te passen. Stolbovoi rent richting de bal. Artemov is nu in balbezit. Artemov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Zemnyje Kuricy 1:2

35e minuut.
Rifel geeft een hoge lob. Gandziy is nu in balbezit. Gandziy passt de bal met de wreef. Daar is Artemov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Jastreby 45%, Zemnyje Kuricy 55%.
Akmola Jastreby - Zemnyje Kuricy 1:2

49e minuut.
Daar is Gandziy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandziy geeft een lange en hoge pass. Daar is Stolbovoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemov rent richting de bal. Artemov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sorokin speelt de bal door. Loginov kopt de bal weg. Daar is Tlekhugov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artemov rent richting de bal. Artemov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gandziy probeert naar een medespeler te passen. Akhanov rent richting de bal. Akhanov probeert naar een medespeler te passen. Gudoshnikov rent richting de bal. Gudoshnikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Jastreby 58%, Zemnyje Kuricy 42%.
Akmola Jastreby - Zemnyje Kuricy 1:2