Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staryje Molotki Moguchije Kolduny
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Saudabaev rent richting de bal. Shakin verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarikov begaat een overtreding. Shmarikov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Syzdykov rent richting de bal. Shakin onderschept slim de pass. Shakin met een sublieme pass. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Molotki - Moguchije Kolduny 1:0

22e minuut.
Shmarikov speelt de bal door. Zavyalov is nu in balbezit. Turenko rent richting de bal. Zavyalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zavyalov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Akhanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Shmarikov de bal. Shmarikov passt de bal zonder na te denken. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Shakin probeert naar een medespeler te passen. Akhanov is nu in balbezit. Met opzet legt Pupkov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pupkov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pupkov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Zhalmagambetov is nu in balbezit. Shmarikov onderschept slim de pass. Shmarikov passt de bal in één keer door. Zavyalov is nu in balbezit. Zavyalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Molotki 62%, Moguchije Kolduny 38%.
Staryje Molotki - Moguchije Kolduny 1:0

50e minuut.
Tleshev rent richting de bal. Kazhigaliev onderschept slim de pass. Kazhigaliev probeert naar een medespeler te passen. Shakin rent richting de bal. Shakin haalt uit met een fantastische trap. Nuserbaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Shakin verovert de bal door een tackle van achteren. Shmarikov rent richting de bal. Shakin verovert de bal door een tackle van achteren. Shakin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Molotki - Moguchije Kolduny 2:0

70e minuut.
Turenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudabaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhatekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudabaev onderschept slim de pass. Saudabaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Molotki 59%, Moguchije Kolduny 41%.
Staryje Molotki - Moguchije Kolduny 2:0