Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staryje Uzhi Zemnyje Kuricy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Zhalmagambetov speelt de bal door. Loginov is nu in balbezit. Erimbetov is nu in balbezit. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Artemov rent richting de bal. Artemov passt de bal in één keer door. Koreshkov controleert de bal met de borst. Stolbovoi is nu in balbezit. Stolbovoi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Zhalmagambetov de bal onder controle te krijgen. Artemov rent richting de bal. Artemov probeert naar een medespeler te passen. Stolbovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shvydko geeft de bal voor. Inworp. Sergienko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Artemov de bal. Artemov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kusnetzov is nu in balbezit. Erimbetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginov rent richting de bal. Erimbetov onderschept slim de pass. Erimbetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Uzhi - Zemnyje Kuricy 1:0

40e minuut.
Mazbaev rent richting de bal. Stolbovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi passt de bal zonder na te denken. Artemov is nu in balbezit. Artemov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sergienko rent richting de bal. Sergienko passt de bal met de wreef. Esatov geeft de bal voor. Odnovortsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Odnovortsev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Uzhi 53%, Zemnyje Kuricy 47%.
Staryje Uzhi - Zemnyje Kuricy 1:0

86e minuut.
Semin geeft een hoge lob. Kusnetzov heeft problemen om de bal te vangen. Gandziy probeert naar een medespeler te passen. Stolbovoi rent richting de bal. Stolbovoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Uzhi 63%, Zemnyje Kuricy 37%.
Staryje Uzhi - Zemnyje Kuricy 1:0