Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Pomidor Qichiq O`ra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Erratov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basdirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faridov is nu in balbezit. Faridov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Babusov is nu in balbezit. Babusov met een sublieme pass. Bizgamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizgamov geeft de bal voor. Erratov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Faridov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov met een sublieme pass. Salomov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasonritov onderschept slim de pass. Sasonritov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ashimov is nu in balbezit. Zuldayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuldayev is nu in balbezit. Zuldayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pomidor 53%, Qichiq O`ra 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Pomidor - Qichiq O`ra 0:0

68e minuut.
Equstarov geeft een hoge lob. Inworp. Babusov met de inworp. Faridov is nu in balbezit. Faridov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Pomidor - Qichiq O`ra 1:0

70e minuut.
Bizbulinov onderschept slim de pass. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov speelt de bal door. Ashimov heeft problemen om de bal te vangen. Ashimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sasonritov rent richting de bal. Babusov rent richting de bal. Sasonritov onderschept slim de pass. Faridov is nu in balbezit. Faridov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Maylarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faridov is nu in balbezit. Faridov haalt uit met een fantastische trap. Lerdagamdov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Faridov rent richting de bal. Salomov is nu in balbezit. Salomov geeft de bal voor. Zuldayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuldayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bizgamov geeft een hoge lob. Sasonritov rent richting de bal. Maylarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov onderschept slim de pass. Faridov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Bizbulinov de bal. Ashimov rent richting de bal. Ashimov passt de bal met de wreef. Zuldayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuldayev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Olmayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Basdirov de bal. Basdirov passt de bal zonder na te denken. Sasonritov is nu in balbezit. Sasonritov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Pomidor 45%, Qichiq O`ra 55%.
FK Pomidor - Qichiq O`ra 1:0