Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Mostaganem Nasr Hussein Dey Alger
taktika 1 base Tactiek AASFOR
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
38.7 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten good
good Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Mir controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Saïfi komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Merdivenci kopt de bal weg. Lazizi geeft de bal voor. Mugliett is nu in balbezit. Mugliett schiet op doel. Saïfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Bigorna geeft een hoge lob. Chouih rent richting de bal. Chouih passt de bal met de wreef. Mir rent richting de bal. Mir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oltay rent richting de bal. Oltay schiet op doel. Klungelig pakt Nystuen de bal. Sahbani rent richting de bal. Sahbani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 0:1

19e minuut.
Chouih heeft problemen om de bal te vangen. Zottin probeert naar een medespeler te passen. Barakat speelt de bal door. Mir is nu in balbezit. Mir haalt uit met een fantastische trap. Fahas bokst de bal weg.

29e minuut.
Oltay geeft de bal voor. Mir rent richting de bal. Lamka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamka krijgt een gele kaart. Mir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bilgeataoğlu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Zottin de bal. Chouih verovert de bal door een tackle van achteren. Chouih geeft de bal voor. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir schiet op doel. Fahas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Liabes kopt de bal weg. Cuissard is nu in balbezit. Cuissard probeert naar een medespeler te passen. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki draait met de bal, schiet en ... Saïfi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Mostaganem 50%, Nasr Hussein Dey Alger 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:1

46e minuut.
Sebdou komt het veld opgelopen. Soukhane komt het veld opgelopen. Benbouali komt het veld opgelopen. Çiftçi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuissard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çiftçi rent richting de bal. Çiftçi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mir stond buitenspel. Lamka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ayıboğan kopt de bal weg. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu schiet op doel. Fahas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Çiftçi is nu in balbezit. Çiftçi passt de bal met de wreef. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:2

60e minuut.
Cuissard geeft een hoge lob. Kołecki controleert de bal met de borst. Mugliett is nu in balbezit. Mugliett schiet op doel. Saïfi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 2:2

68e minuut.
Çiftçi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Liabes neemt vlug de vrije trap. Mugliett rent richting de bal. Mugliett schiet op doel. Saïfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Mostaganem 58%, Nasr Hussein Dey Alger 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 2:2