Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Green Gunners MO Bekere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
El Ouazzani met een harde bal richting middenveld. Bennabi kopt de bal weg. Daar is Sissani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racim rent richting de bal. Racim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rachedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachedi geeft een hoge lob. Racim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aït Ali is nu in balbezit. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac geeft de bal voor. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - MO Bekere 1:0

27e minuut.
Nazef passt de bal zonder na te denken. Daar is Assad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennabi is nu in balbezit. Assad is nu in balbezit. Assad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Abdelkebir kopt de bal weg. Aït Ali heeft problemen om de bal te vangen. Aït Ali passt de bal met de wreef. Racim rent richting de bal. Racim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Benmabrouk rent richting de bal. Benmabrouk passt de bal in één keer door. Racim rent richting de bal. Racim draait met de bal, schiet en ... Tikhmarine probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sansal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benmabrouk met de inworp. Aït Ali heeft problemen om de bal te vangen. Aït Ali geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Racim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Green Gunners - MO Bekere 1:1

44e minuut.
Assad passt de bal in één keer door. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir begaat een overtreding. Abdelkebir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 55%, MO Bekere 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Green Gunners - MO Bekere 1:1

48e minuut.
Bennabi geeft een lange en hoge pass. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif probeert naar een medespeler te passen. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sansal speelt de bal door. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef passt de bal in één keer door. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mimouni geeft een hoge lob. Sansal controleert de bal met de borst. Racim verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ali is nu in balbezit. Aït Ali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rachedi speelt de bal door. Bennabi rent richting de bal. Bennabi geeft een hoge lob. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - MO Bekere 1:2

72e minuut.
Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ali is nu in balbezit. Sissani onderschept slim de pass. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bennabi probeert naar een medespeler te passen. Nazef is nu in balbezit. Nazef passt de bal in één keer door. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad draait met de bal, schiet en ... Sam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Green Gunners - MO Bekere 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 55%, MO Bekere 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Green Gunners - MO Bekere 2:2