Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galid El-Araby granada fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


25e minuut.
Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït-Alia verovert de bal door een tackle van achteren. Aït-Alia passt de bal in één keer door. Hasni is nu in balbezit. Hasni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kouiret is nu in balbezit. Kouiret speelt de bal door. Bouhired speelt de bal door. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kouiret probeert naar een medespeler te passen. Bendebka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap. Ouichaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid El-Araby - granada fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid El-Araby 50%, granada fc 50%.
Galid El-Araby - granada fc 0:1

50e minuut.
Belhocine kopt de bal weg. Klungelig pakt Kouiret de bal. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoun is nu in balbezit. Arkoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galid El-Araby - granada fc 1:1

72e minuut.
Fehim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheklam met een snelle inworp. Dahar heeft problemen om de bal te vangen. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dahar rent richting de bal. Issiakhem rent richting de bal. Issiakhem geeft de bal voor. Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Aït-Alia kopt de bal weg. Al-Qassantini probeert de bal met de borst te controleren. Hasni is nu in balbezit. Hasni schiet op doel. Ziane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid El-Araby 46%, granada fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galid El-Araby - granada fc 1:1