Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmar El-Saloum Galid El-Araby
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Aït-Alia onderschept slim de pass. Chaouchi met een sublieme pass. Hasni is nu in balbezit. Hasni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Saloum - Galid El-Araby 0:1

4e minuut.
Fehim is nu in balbezit. Fehim geeft een lange en hoge pass. Inworp. El Hassani met een snelle inworp. Kaci Said geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
BenMokhtar is nu in balbezit. BenMokhtar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belbachir de bal. Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tabet onderschept slim de pass. Tabet speelt de bal door. Kaci Said is nu in balbezit. Oussalah rent richting de bal. Oussalah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Issiakhem geeft een lange en hoge pass. Belbachir met een sublieme pass. Mekkaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni verovert de bal door een tackle van achteren. Hasni haalt uit met een fantastische trap. ad Din verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bouteflika trapt de bal weg van het doel. Issiakhem kopt de bal weg. Daar is Mekkaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Saloum - Galid El-Araby 0:2

28e minuut.
Kaci Said rent richting de bal. Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaci Said maakt een afschuwelijke overtreding. Kaci Said is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Khellil passt de bal in één keer door. Sadmi rent richting de bal. Belbachir maakt een afschuwelijke overtreding. Belbachir is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Oussalah is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fehim. Oussalah raakt geblesseerd tijdens het duel. Hilmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aït-Alia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oussalah verovert de bal door een tackle van achteren. Oussalah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fehim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hasni passt de bal met de wreef. Issiakhem is nu in balbezit. Issiakhem probeert naar een medespeler te passen. Hasni is nu in balbezit. Hasni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. ad Din maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Hilmi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar El-Saloum - Galid El-Araby 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Saloum 68%, Galid El-Araby 32%.
Ahmar El-Saloum - Galid El-Araby 0:3

59e minuut.
BenMokhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouiret onderschept slim de pass. Kouiret met een sublieme pass. Tlemçani is nu in balbezit. Tlemçani schiet op doel. ad Din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sadmi is nu in balbezit. Sadmi speelt de bal door. Hasni met een sublieme pass. Tlemçani rent richting de bal. Tlemçani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Sadmi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tlemçani de bal onder controle te krijgen. Hilmi rent richting de bal. Tlemçani verovert de bal door een tackle van achteren. Tlemçani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Oussalah kopt de bal weg. Tlemçani rent richting de bal. Hasni rent richting de bal. Tlemçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hilmi is nu in balbezit. Hilmi passt de bal met de wreef. Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah onderschept slim de pass. Oussalah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Sadmi geeft een hoge lob. Belhocine bereikt de bal nog maar net als eerste. Belhocine draait met de bal, schiet en ... Sadmi rent richting de bal. Sadmi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aït-Alia kopt de bal weg. Kouiret heeft problemen om de bal te vangen. Tabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tabet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar El-Saloum 74%, Galid El-Araby 26%.
Ahmar El-Saloum - Galid El-Araby 0:3