Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Al Dibba Bezii Shibel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Belmellat is nu in balbezit. Aksas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksas met een sublieme pass. Bouzid rent richting de bal. Bouzid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Ouznadji met de inworp. Bouzid heeft problemen om de bal te vangen. Bouzid geeft de bal voor. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Bezii Shibel 0:1

41e minuut.
Chouih probeert naar een medespeler te passen. Belmellat rent richting de bal. Met opzet legt Bouzid zijn tegenspeler op de grond. Bouzid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 58%, Bezii Shibel 42%.
FC Al Dibba - Bezii Shibel 0:1

57e minuut.
Zaïm probeert naar een medespeler te passen. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mediène. Mediène krijgt een gele kaart. Saïfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saïfi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bennabi heeft problemen om de bal te vangen. Kermali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Aksas is nu in balbezit. Aksas passt de bal met de wreef. Ouali is nu in balbezit. Ouali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bouzid met een sublieme pass. Ouyahia is nu in balbezit. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzid is nu in balbezit. Bouzid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Bezii Shibel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 54%, Bezii Shibel 46%.
FC Al Dibba - Bezii Shibel 0:2