Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Al Dibba Ahli Sokkar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Amara is nu in balbezit. Amara geeft een lange en hoge pass. Zarabi rent richting de bal. Ouali onderschept slim de pass. Ouali schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri rent richting de bal. Ouali verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi is nu in balbezit. Hannachi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Belkheir kopt de bal weg. Belmellat probeert de bal met de borst te controleren. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Belkheir rent richting de bal. Toufik bereikt de bal nog maar net als eerste. Toufik passt de bal met de wreef. Boumedienne is nu in balbezit. Boumedienne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Ouali verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi rent richting de bal. Ouali is nu in balbezit. Ouali schiet op doel. Khalef probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Belmellat verovert de bal door een tackle van achteren. Toufik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bencheikh. Bencheikh krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Toufik raakt geblesseerd tijdens het duel. Toufik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tikhmarine geeft een lange en hoge pass. Ouyahia rent richting de bal. Boumedienne onderschept slim de pass. Boumedienne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Ahli Sokkar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 55%, Ahli Sokkar 45%.
FC Al Dibba - Ahli Sokkar 0:1

54e minuut.
Ouali rent richting de bal. Bensaoula verovert de bal door een tackle van achteren. Nasri rent richting de bal. Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Abdelkebir heeft problemen om de bal te vangen. Abdelkebir geeft de bal voor. Belkheir rent richting de bal. Hannachi onderschept slim de pass. Hannachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Belmellat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencheikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmellat begaat een overtreding. Bencheikh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Bensaoula trapt de bal weg van het doel. Bencheikh kopt de bal weg. Belkheir rent richting de bal. Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 40%, Ahli Sokkar 60%.
FC Al Dibba - Ahli Sokkar 0:1