Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Jamal Al Dhafra Ra`d
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Boumedienne verovert de bal door een tackle van achteren. Boumedienne geeft de bal voor. Rouane kopt de bal weg. Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Harkouk rent richting de bal. Dilem onderschept slim de pass. Hasni is nu in balbezit. Dilem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rouane geeft een lange en hoge pass. Hassani probeert de bal met de borst te controleren. Hassani passt de bal met de wreef. Hasni is nu in balbezit. Hasni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Al Dhafra Ra`d 0:1

34e minuut.
Beloufa met een sublieme pass. Bendebka is nu in balbezit. Bendebka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Liegeon de bal. Liegeon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nady Jamal - Al Dhafra Ra`d 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Jamal 44%, Al Dhafra Ra`d 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nady Jamal - Al Dhafra Ra`d 1:1

49e minuut.
Didouche is nu in balbezit. Khelaifia verovert de bal door een tackle van achteren. Khelaifia probeert naar een medespeler te passen. Liegeon is nu in balbezit. Liegeon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hasni is nu in balbezit. Harkouk is nu in balbezit. Hasni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasni krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Beloufa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouane met een snelle inworp. Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Jamal 61%, Al Dhafra Ra`d 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nady Jamal - Al Dhafra Ra`d 1:1