Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Marron Zeit youcef fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Benbadis kopt de bal weg. Daar is Nahnah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmi rent richting de bal. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bakour geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilmi is nu in balbezit. Hilmi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Selmi rent richting de bal. Domrane verovert de bal door een tackle van achteren. Wattar onderschept slim de pass. Wattar haalt uit met een fantastische trap. Senouci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Zeit - youcef fc 0:1

15e minuut.
Ammour probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hilmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkacem is nu in balbezit. Hilmi onderschept slim de pass. Hilmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nahnah controleert de bal met de borst. Ammour onderschept slim de pass. Ammour passt de bal met de wreef. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nahnah speelt de bal door. Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan passt de bal in één keer door. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Younes verovert de bal door een tackle van achteren. Ammour rent richting de bal. Ammour probeert naar een medespeler te passen. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bakour geeft een hoge lob. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Younes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi onderschept slim de pass. Selmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Al-Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Hassan probeert naar een medespeler te passen. Raho met een sublieme pass. Dib rent richting de bal. Dib haalt uit met een fantastische trap. Raho bokst de bal weg.

36e minuut.
Belkacem speelt de bal door. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib passt de bal met de wreef. Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Marron Zeit - youcef fc 1:1

42e minuut.
Nahnah rent richting de bal. Hilmi onderschept slim de pass. Hilmi passt de bal met de wreef. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Marron Zeit 44%, youcef fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Marron Zeit - youcef fc 1:1

49e minuut.
Hilmi onderschept slim de pass. Zouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmi verovert de bal door een tackle van achteren. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Selmi rent richting de bal. Selmi geeft een lange en hoge pass. Wattar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brahimi rent richting de bal. Brahimi haalt uit met een fantastische trap. Senouci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Raho met de inworp. Hilmi rent richting de bal. Belkacem verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Hassan rent richting de bal. Al-Hassan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Allouache met een sublieme pass. Zouba rent richting de bal. Raho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raho krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Raho is nu in balbezit. Raho passt de bal in één keer door. Belkacem geeft een hoge lob. Selmi rent richting de bal. Selmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nahnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammour verovert de bal door een tackle van achteren. Ammour probeert naar een medespeler te passen. Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nahnah geeft een lange en hoge pass. Benoufella bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boudiaf zijn tegenspeler op de grond. Boudiaf krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zouba is nu in balbezit. Belkacem rent richting de bal. Ammour probeert naar een medespeler te passen. Hilmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Marron Zeit 31%, youcef fc 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Marron Zeit - youcef fc 1:1