Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D2.03
  • Stadion: MO Jamal Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2850
MO Jamal Müsteil Asad
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Al-Qassantini met de inworp. Sofiane is nu in balbezit. Sofiane geeft een lange en hoge pass. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Bourebbou de bal. N`Soumer rent richting de bal. N`Soumer probeert naar een medespeler te passen. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MO Jamal - Müsteil Asad 0:1

26e minuut.
Brahimi geeft de bal voor. Klungelig pakt Selmi de bal. Benoufella onderschept slim de pass. N`Soumer verovert de bal door een tackle van achteren. N`Soumer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oudahmane. Cherrad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lakhdar Hamina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merzekane krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rial is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rial met een snelle inworp. N`Soumer bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Soumer geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Jamal 66%, Müsteil Asad 34%.
MO Jamal - Müsteil Asad 0:1

53e minuut.
Belkaid is nu in balbezit. Belkaid passt de bal met de wreef. Benoufella is nu in balbezit. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Rouiched verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Saïdoun geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sadmi de bal onder controle te krijgen. Cherrad rent richting de bal. Cherrad schiet op doel. Mekloufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MO Jamal - Müsteil Asad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Jamal 49%, Müsteil Asad 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Jamal - Müsteil Asad 1:1