Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D2.03
  • Stadion: MO Jamal Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2910
MO Jamal Zulmet Shibel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Al-Halabi geeft een lange en hoge pass. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes begaat een overtreding. Liabes krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bourebbou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourebbou geeft een lange en hoge pass. Sissani heeft problemen om de bal te vangen. Merzekane is nu in balbezit. Merzekane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MO Jamal - Zulmet Shibel 1:0

23e minuut.
Kourichi verovert de bal door een tackle van achteren. Kourichi probeert naar een medespeler te passen. Benoufella rent richting de bal. Ajebbar onderschept slim de pass. Ajebbar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Saadane is nu in balbezit. Merzekane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saadane. Saadane krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Al-Halabi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Halabi speelt de bal door. Ajebbar is nu in balbezit. Ajebbar draait met de bal, schiet en ... Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MO Jamal - Zulmet Shibel 1:1

44e minuut.
Rial probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bourebbou speelt de bal door. Daar is Saadane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïdoun onderschept slim de pass. Saïdoun geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merzekane is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saïdoun zal de hoekschop nemen. Daar is Bouhired, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Jamal 45%, Zulmet Shibel 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Jamal - Zulmet Shibel 1:1

47e minuut.
Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeroual speelt de bal door. Kourichi speelt de bal door. Ajebbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajebbar haalt uit met een fantastische trap. Rouiched bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Abbas is nu in balbezit. Abbas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rial de bal onder controle te krijgen. Ajebbar rent richting de bal. Ajebbar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MO Jamal - Zulmet Shibel 1:2

63e minuut.
Bourebbou is nu in balbezit. Al-Halabi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Halabi met een sublieme pass. Kourichi rent richting de bal. Kourichi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Liabes rent richting de bal. Met opzet legt Rial zijn tegenspeler op de grond. Liabes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liabes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agoumi is nu in balbezit. Agoumi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rial verovert de bal door een tackle van achteren. Kourichi onderschept slim de pass. Ajebbar is nu in balbezit. Kourichi is nu in balbezit. Kourichi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MO Jamal - Zulmet Shibel 1:3

81e minuut.
Zeroual raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lakhdar Hamina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Jamal 63%, Zulmet Shibel 37%.
MO Jamal - Zulmet Shibel 1:3